Tată bogat, tată sărac, Să te îmbogățești - o abilitate care nu poate fi învățată
EAN13
9782808602471
ISBN
978-2-8086-0247-1
Éditeur
50MINUTES.COM
Date de publication
Collection
50MINUTES.COM
Nombre de pages
40
Dimensions
17 x 11 x 0,3 cm
Poids
44 g
Langue
moldave, roumain
Fiches UNIMARC
S'identifier

Tată bogat, tată sărac

Să te îmbogățești - o abilitate care nu poate fi învățată

50Minutes.Com

50Minutes.Com

Offres

Autre version disponible

În lucrarea Tată bogat, tată sărac, omul de afaceri american Robert Kiyosaki subliniază faptul că bogăția se bazează pe câteva principii de bază care sunt adesea neglijate în favoarea unei bune educații și a unei munci asidue, ceea ce înseamnă că majoritatea oamenilor nu vor scăpa niciodată de cursa de șobolani. Acest rezumat și această analiză clară și detaliată reprezintă o resursă valoroasă pentru oricine dorește să înțeleagă cartea revoluționară a lui Kiyosaki: cuprinde o explicație amănunțită a filozofiei sale de afaceri, principalele concepte care stau la baza operei sale, cum ar fi viziunea sa asupra fluxului de numerar și insistența sa asupra acțiunii, precum și contextul în care se înscrie opera sa, inclusiv venirea noului mileniu. De asemenea, oferă o introducere în conceptele-cheie pe care le sugerează pentru a scăpa de cursa șobolanilor, principalele critici aduse operei sale și potențialele extinderi ale abordării sale, oferindu-vă tot ce aveți nevoie pentru a înțelege această carte de neprețuit în doar 50 de minute.
Despre Tată bogat Tată sărac : Tată bogat, tată sărac a pornit de la dorința lui Kiyosaki de a face bani și de la interacțiunea sa cu cele două figuri paterne principale din viața sa: tatăl său biologic, sau tatăl sărac, și tatăl său cu figură paternă, sau tatăl bogat. Deși inițial autorul a fost nevoit să se autoediteze Tată bogat, tată sărac, cartea a devenit un succes răsunător, fiind vândută în peste 26 de milioane de exemplare și fiind susținută de o serie de celebrități, printre care mogulul media Oprah Winfrey și președintele Donald Trump.
Despre Robert Kiyosaki : Robert Kiyosaki s-a născut în Hawaii, în 1947, din părinți japonezo-americani. El a devenit conștient de inegalitățile de avere încă de la o vârstă fragedă, privind cu invidie la mulți dintre colegii săi de clasă care aveau în mod clar un nivel de trai net superior celui al lui. Împreună cu prietenul său Mike au decis că nu vor permite ca începuturile lor umile să îi rețină în viață, hotărându-se să aibă cât mai mult succes posibil. Mike a preluat în cele din urmă afacerea tatălui său, în timp ce Robert a devenit multimilionar și un om de afaceri respectat.
S'identifier pour envoyer des commentaires.